發新話題

PUT 爆匯豐

小心收回啊~

Share this:

已收回喇wo?

Share this:

62703 於 午飯前走了 , 但午飯後回來狙擊 62392 兩下就被打左 , 走都走唔切......total lost ......

Share this:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 tradsonfoon 於 2009-4-2 16:22 發表
62703 於 午飯前走了 , 但午飯後回來狙擊 62392 兩下就被打左 , 走都走唔切......total lost ......
節衷順變…聽日12點半前希望未升破個行使價

Share this:

引用:
原帖由 horse_jai 於 2009-4-2 16:49 發表

節衷順變…聽日12點半前希望未升破個行使價
乜聽日12點半前升唔破個行使價可以有錢收咩 ?

Share this:

引用:
原帖由 tradsonfoon 於 2009-4-2 17:05 發表

乜聽日12點半前升唔破個行使價可以有錢收咩 ?
R 證就係
N 就唔駛諗,玩完

Share this:

引用:
原帖由 horse_jai 於 2009-4-2 17:13 發表

R 證就係
N 就唔駛諗,玩完
真係冇留意呢個 terms , 點計法 ? 求教於師兄

Share this:

回復 22# tradsonfoon 的帖子

你隻62392係R証,升唔破行使價,有錢回架!

Share this:

引用:
原帖由 whisky511 於 2009-4-2 18:09 發表
你隻62392係R証,升唔破行使價,有錢回架!
師兄 , 就係想知點計 , 可以收幾多 ? 有冇人教我 ?

Share this:

回復 24# tradsonfoon 的帖子

要睇聽日上午收市,5仔個價係幾多先知,簡單講係行使價減收市價除換股比率,淨番個d就可以收番,如果無其他財務費要收的話!

Share this:

引用:
原帖由 tradsonfoon 於 2009-4-2 18:28 發表 [url=http://hei-market.com/redirect.php?goto=findpost&pid=33266&ptid=6534][/url]

先求知再投機呀...

各大牛熊證商既網站都有講

Share this:

引用:
原帖由 tradsonfoon 於 2009-4-2 18:28 發表

你無見到"牛熊策略"置頂有相關的教學同網站嗎??你有無見到紅色字體的??

Share this:

死得佢係都唔肯跌 , 仲夾到上 $52

Share this:

全靠重感情既一班散戶, 令到匯豐攤薄後不跌反升, 當中大鱷沽左幾多貨套現有冇人留意到 ? 家陣倫敦就黎見 $54 , 呢 d 咁既瘋狂炒作 , 真係諗唔到背後動機係乜 ?

Share this:

發新話題