發新話題

第一次出人像,多多指教!!

引用:
原帖由 bear 於 2008-5-19 12:51 發表
影hei大同goofy做主角啦!好期待
好期待相中主角是hei大+bear+goofy08

Share this:

GOOFY, BEAR~做野~
有FANS~

Share this:

引用:
原帖由 $_$ 於 2008-5-19 13:39 發表

好期待相中主角是hei大+$_$+goofy08
真既.好期待呀!

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-19 13:41 發表
GOOFY, BEAR~做野~
有FANS~
你咪傻啦.我講左hei&goofy

Share this:

多謝晒喎

Share this:

好靘 支持!!支持

Share this:

引用:
原帖由 燈神man 於 2008-5-19 10:23 發表
謝謝支持!! 加相!!

http://images4.fotop.net/albums2/talk ...
睇小左幾張,差d走寶
加油燈神兄

Share this:

做Model......
你知la......成日都有Fans 想搵我出D咩活動啊......
簽名會啊咁,,,,,,好忙+ ma!!
所以唔知抽唔抽到時間出泥架wo!~

Share this:

高飛仔:

無時間...唔怕...經理人會幫你安排....我抽拥公道..9成而已..來來打個手指印.

看你年輕..就簽個廿年啦...說不定你會被李家誠看中做女婿. 即時可解約

Share this:

引用:
原帖由 田莊 於 2008-5-19 21:32 發表
高飛仔:

無時間...唔怕...經理人會幫你安排....我公道..9成而已..來來打個手指印.

看你年輕..就簽個廿年啦...說不定你會被李家誠看中做女婿. 即時可解約
女婿....佢果兩個仔泥架wo....
抽拥真係ok爽wo......你啊ma~
我食飯錢都唔夠啊可能!

Share this:

此李家誠不同彼李家誠丫...

徐子琪個女呢....

食飯錢怎不夠丫...不夠是你不夠紅啦... 閒閒地一個JOB都幾十萬, 真是無大志..哈..

Share this:

引用:
原帖由 田莊 於 2008-5-19 22:16 發表
此李家誠不同彼李家誠丫...

徐子琪個女呢....

食飯錢怎不夠丫...不夠是你不夠紅啦... 閒閒地一個JOB都幾十萬, 真是無大志..哈..
咩啊......我食一餐飯幾多錢你都唔知就話人無大志架~~

Share this:

地點係邊度影?
一時背影好殘一時好靚清咁

Share this:

引用:
原帖由 kaon 於 2008-5-20 07:04 發表
地點係邊度影?
一時背影好殘一時好靚清咁
茶果嶺
我特別喜歡係舊區影相,背景好多時會有特別既景物,最重要係採光比較容易.

如果大家有興趣影既話我可以組團帶隊,有興趣既係呢個帖度回覆丫^^.

Share this:

引用:
原帖由 燈神man 於 2008-5-21 22:09 發表

茶果嶺
我特別喜歡係舊區影相,背景好多時會有特別既景物,最重要係採光比較容易.

如果大家有興趣影既話我可以組團帶隊,有興趣既係呢個帖度回覆丫^^.
不如開個新帖/投票, 等多D人睇到嘛!
肥MAN帶隊, 應該D女唔錯~ 可以影多D靚相~

Share this:

發新話題